Naadloze epoxyvloeren die niet verslijten

ISO-MOBIL - EpoxyvloerenHet gebruik van epoxyvloeren kent een sterke opmars in woningen. Deze gietvloer heeft een hoge hardheid en een naadloos oppervlak. Het kan toegepast worden in erg uiteenlopende interieurs. Bij Iso-Mobil hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd met het leggen van epoxyvloeren in Malle. Daarom zijn wij uw specialist in deze veelzijdige techniek.

Unieke eigenschappen

Epoxyvloeren kunnen overal gelegd worden: in woningen, garages, magazijnen en industriële ruimtes. De bovenste afwerkingslaag van een epoxyvloer kan aangepast worden aan uw wensen. Wilt u een klassieke, industriële look? Of een strakke designlook? Alles kan. Epoxyvloeren zijn ook in alle RAL-kleuren beschikbaar. Het is zelfs mogelijk om een logo of tekening in de vloer te verwerken.

De epoxyvloer wordt aangebracht bovenop een bestaande draagvloer. De gietvloer bestaat uit verschillende lagen van 2 tot 3 millimeter dikte. De toplaag beschermt de epoxyvloer tegen vloeistoffen, zuren en oliën, vermijdt het slippen en maakt de vloer bestendig tegen slijtage. Deze laag bepaalt het uitzicht en de uiteindelijke kleur van de vloer. Dat kan u zelf kiezen.

Kies voor kwaliteit

Door uw epoxyvloeren goed te onderhouden kunnen ze er na jaren nog steeds piekfijn uitzien. Maar als epoxyvloeren slecht gelegd zijn, worden ze gevoelig voor scheuren en krassen. Daarom is het belangrijk samen te werken met een expert die al vele jaren ervaring heeft met deze vloeren. Iso-Mobil is de specialist die u nodig heeft voor epoxyvloeren in Malle en omstreken.

Aarzel dus niet om ons te contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Iso-Mobil staat voor u klaar met hulp en advies.

Back to Top