DE ISOLATIE VAN ISO-MOBIL: KWALITEIT MET EEN KORTE TERUGVERDIENTIJD

De waarde van goede isolatie is niet te onderschatten. Op lange termijn is het terugverdieneffect erg groot. Maar als u duurzaam en energiezuinig wil bouwen heeft u de juiste thermische isolatie nodig en een vakman die jaren ervaring heeft. Want isoleren is een delicaat werk dat u door een specialist moet laten doen.

Hoogstaande isolatie

Bij Iso-Mobil hebben wij sinds 1988 ervaring in de isolatie regio Malle in kantoren, industriële gebouwen, loodsen, huizen en stallen. Bij ons bent u dus zeker van de beste kwaliteitsgarantie voor alle isolatiewerken.

De beste isolatie is stilstaande droge lucht. Daarom werken wij voor thermische isolatie met gespoten polyurethaan hardschuim (PUR), een kwalitatief hoogstaand product dat jarenlang voor een goed rendement zorgt. Polyurethaanschuim bestaat uit gesloten cellen die droge lucht vasthouden en vochtige lucht tegenhouden.

PUR-isolatie is ideaal voor het isoleren van vloeren, de onderkant van daken en de onderzijde van de betonplaat in de kruipruimte. Het wordt ook geïnjecteerd in spouwmuren. De dikte van de isolerende laag is afhankelijk van de aard van het gebouw en de wensen van de klant.

Snel klaar

De PUR-isolatie is snel aangebracht, een gemiddelde woning is op een halve dag geïsoleerd. Het wordt onmiddellijk hard waardoor we direct kunnen verder werken. De verdere vloerafwerking kan geplaatst worden zonder droogtijd.

We plaatsen de isolatie rechtstreeks op de leidingen van de nutsvoorzieningen. De isolatie is naadloos waardoor koudebruggen onmogelijk worden, zelfs de aansluitingen met de muren zijn perfect. Het schuim kan aangebracht worden op wanden, vloeren, daken.

PUR-isolatie voor veelzijdig gebruik in de bouw

Polyurethaan hardschuim heeft een uitstekende combinatie van eigenschappen die in de bouw goed van pas komen:

  • Een hoge stabiliteit in de constructie van de bouwmaterialen
  • Een lage waterdampdoorlatendheid en een licht gewicht.
  • Een lage thermische geleidbaarheid en energiebesparend is

De unieke eigenschappen van PUR-isolatie kunnen ook toegepast worden om decoratieproducten te produceren. Iso-Mobil heeft op enkele mooie projecten gewerkt in de decorbouw, zoals bij het pretpark van Warner Bros in Duitsland.

Omdat polyurethaan hardschuim onder andere door zijn lichte gewicht de drijfeigenschappen verbetert, wordt het vaak gebruikt bij boten en drijfmaterialen. Bekijk onze realisaties voor een beter beeld van onze isolatiewerken.

Maak gebruik van de premies en belastingvoordelen

Isolatie en rationeel energieverbruik krijgen terecht veel aandacht. Daarom geven de overheid, gemeentes en energieleveranciers een aantal premies en belastingsvoordelen. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden, neem dus gerust contact op met ons. Wij vullen alle documenten in die nodig zijn om de premies aan te vragen of van het belastingsvoordeel te genieten.

Dakisolatienorm voor een betere levenskwaliteit

Sinds 1 januari 2015 is de Vlaamse dakisolatienorm van toepassing op alle zelfstandige woningen: eengezinswoningen, studio’s en appartementen. Als u geen dakisolatie heeft, wordt de leefkwaliteit van uw woning veel lager beoordeeld. U laat dus best uw dak isoleren. Wij hebben de vakkennis om de normen en technische vereisten perfect toe te passen.

Een kortere terugverdientijd

De gemiddelde terugverdientijd van spouwmuur-, vloer en dakisolatie ligt tussen 3 en 5 jaar. Via de overheidswebsite van VEA berekent u hoe snel uw investering terugverdiend is. Heeft u vragen over uw terugverdientijd en hoe die berekend moet worden, neem dan gerust contact op met ons.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie over PUR-isolatie en de mogelijke toepassingen voor uw project. Bij Iso-Mobil in Malle staan wij altijd klaar om u te assisteren en te adviseren.